05 d’octubre 2007

Tot grinyola !!





A dia d’avui tinc molts fronts oberts i no sé pas si me’n sortiré amb tots! La meva vida és una mena de desaigüe de les incompetències d’alguns i de les injustícies de molts !

1-M’arriben factures doblades de Gas Natural dels últims 16 mesos perquè l’operari no va comunicar correctament el canvi de comptador a la central. 4 Fulles de reclamacions, més de 60 minuts de converses telefòniques amb diferents empleats ”le paso con…” i trucades d’enquestes sobre el grau de safisfacció del servei d’atenció al client !

2-Pudors provinent del baixant de pluvials del veí que està connectat al clavegueram sense sifó. Rebotant d’extensió en extensió pels telèfons de l’Ajuntament: de via pública a clavegueram, de rebot a serveis tècnics passant per la centraleta de nou. El propietaris de la finca és Gestoria Rovirosa. Des de Juliol m’estan prometent que l’endemà hi va un paleta, en Manolo. Però en Manolo mai hi va. En Manolo és un home sense cara ni temps. Sense cara perquè no l’he vist mai. El que té una cara enorme és el Sr.Àngel que sempre em diu que ja ha parlat amb “els de l’Ajuntament, que són amics meus”. Només em queda denunciar-los a tots a disciplina urbanística.

3-El PMU de Dalt la Vila! Això per sí sol ja és un gran problema! Seguim a l’espera de resposta de la Comissió municipal. Diferents entitats veïnals i culturals ja n’estan al corrent i bastant engrescats, també. Els Gals estem disposats a tot!

4-Renfe! Oh Yeah! Aquests són uns “cachondos”. Trens que arriben 30 minuts tard i d’altres que no arriben mai! Vagons sencers que desapareixen per complert, amb passatgers i tot? Informadors desinformats i cues lentes per recuperar un Bitlle Express!

5-Banderes! Aquesta gran bandera de la Plaza Colón! Aquesta grandiosa bandera que de tant grossa i tupida que és ens tapa la llum del sol! També com els hi passa a les plantes, sense llum no s’hi viu bé! I la dèria d’alguns a cremar esperances de llibertat en paper fotogràfic mentre li fem la campanya al PP. Aquestes herències adquirides per una transició que per alguns encara no ha acabat. Però en Patxi va morir al llit i en Salvador al garrot. I fa 30anys i tot és actualitat! Quin país!

Avui reclamo i exerceixo el meu dret a la “pataleta” ! I procuraré endolçar-me la vida aquest cap de setmana amb l’Alicia, la paella a Sant Fost, en Sabina i en Serrat, la Fira de la Solidaritat, la Penya, en Barça de fútbol i en Fernando Alonso (que espero que perdi!!!!).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això que expliques ho podríem subscriure molts. (espero que no et falli l'ADSL, ja només faltaria!) I sí, és ben veritat que en massa ocasions només ens queda el dret a la "pataleta".

Així doncs, per treure't l'emprenyamenta, et desitjo sincerament que tu i l'Alícia us ho passeu molt bé; que la paella no surti covada; que en Sabina i en Serrat no es quedin afònics; que no plogui per la Fira; que guanyi la Penya i el Barça (de futbòl); i que perdi l'Alonso. ;-)

Vinga, bon cap de setmana!