22 de maig 2012

Ba Ti Mo NT


Aquest diumenge va ser passat per aigua, trons i núvols. Semblava ideal per fer una bona ruta i no morir deshidratat en l'intent. Una ruta molt "sacra", resseguint creus, una excusa com una altra per sumar kilòmetres, desnivells i poder fer bones fotos del nostre patrimoni arquitectònic. D'aquesta ruta n'hi he dit BaTiMoNT, ja que transcorre per Badalona, Tiana i Montgat per la muntanya. Ara me n'adono que podria ser un bon nom per a una Mitja Marató de Muntanya. Algú la compra?

Platja Badalona - Creu de Montigalà - (pluja descomunal) - St Jeroni de la Murta - St Onofre - St Climent - Collet - Coscollada - GR92 - Seminari Conreria - (llamps i trons) - Cartoixa Montalegre - Tiana - Montgat - Platja  Badalona.



Distància total: 23,050 km  
Desnivell acumulat: 1442m (-717m)(+725m) amb una altura màx: +464m (Coscollada)
Temps total: 3h 03' 38" (7'57"/ km) amb diverses pauses per estirar, fotos, rectificar camins, eixoplugar-me...Calculo que realment deuria córrer no més de 2h 40'. Música de Regina Spektor, 500cl d'isotònic, 1 gel i 1 barreta.

Els colors del bosc i dels carreus de les ermites just acabat de ploure són indescriptibles. La serenor del paisatge et fa recuperar l'alè i et dóna forces per seguir pujant. Sents la olor de la pinassa molla i notes a la cara petites ràfagues càlides que llança l'argila. Rampes a partir del km 18, garces grasses grimpant pels marges i la salutació d'un cartoixà. Al marge dels resultats del GPS Timex, aquesta va ser la meva ruta.


Vall de Betlem des de la Creu de Montigalà

St Climent amb vistes a St Jeroni



St Onofre amb la Vallensana a l'Est



Cartoixa de Montalegre des del GR 92


Mur del recinte de la Cartoixa de Montalegre


















































Resten només 2 setmanes per a l'Endimoniada! Ara toca repòs de muntanya. Seguiré amb les 3 sortides setmanals de cursa suau de 20' a 30' pel passeig, sèries d'ergòmetre i rem per acabar-nos de preparar la Lliga de Llagut i bona alimentació, sense perdonar el Shawarma dels dijous ;)

1 comentari:

Anònim ha dit...

A mi no m'hi trobaràs corrent però potser si, xino-xano :)
Les fotos són molt maques!