22 de novembre 2011

Primeres Pedres, 1er aniversari !

Per celebrar el primer aniversari de la col·locació de les 4 Primeres Pedres per a la refundació permanent de la ciutat de Badalona, hem publicat el llibre a Issuu en obert!

Al llibre-objecte s'hi recull l'explicació del projecte, el procés creatiu de les quatre escultures i una monografia amb textos d'experts en història de l'art, arqueologia, urbanisme i antropologia. El llibre pot transformar-se en un cub-contenidor de les "quatre pedres" desplegant la portada i la contraportada. D'aquesta manera es pot veure enmarcada la ciutat de Badalona, literalment, dins dels espais de permanent refundacions (Nord, Sud, Est i Oest).
El llibre adjunta un DVD produit per Kaspafilms, amb música de Marià Marin, que complementa el projecte amb un format audiovisual de les obres i les inauguracions.

L’equip de Primeres Pedres està format per: - Dionís Orrit, Joan Sansa, Paco Fanés+Joan Puche, col·lectiu Estenent el Desastre, autors de les escultures. - M.Teresa Mateu, direcció d'art, disseny gràfic i maquetació. - Josep Calle i Xavier Càmara de Kaspafilms, audiovisual. - Marià Marín, músic i compositor.