09 de juny 2009

OBJECTS IN MIRROR ARE CLOSER THAN THEY APPEAR


Propers o allunyats, junts o separats…aparentment semblants…suposadament diferents…públicament units…privadament apartats… Els sentits ens poden enganyar mitjançant els principis de la física o amb una dosis d’ingenuïtat auto-administrada.
Les mirades indirectes poden mantenir-nos allunyats dels esdeveniments reals.

Podem ignorar, per tant, presents, conseqüències i responsabilitats.
Podem seguir avançant pel carril esquerre de la Vida amb la mirada diàfana, mirant de reüll el reflex del retrovisor que ens retorna una realitat llunyana i enganyosa. L’etiqueta ens diu clarament que tot és més aprop del que sembla, i que les altres Vides ens volen sobrepassar de manera imminent, però la vista ens proposa una percepció irreal per conduir més tranquils i enganyats. I en aquesta passivitat individual hi neix l’angle mort on s’hi acumulen aquells altres viatgers, ja fora de l’angle de visió. Altres vides paral·leles, amb rutes coincidents però destinacions diferents, preparats per avançar alegres i segurs.

Pas a la Vida!

1 comentari:

mariadolors ha dit...

Joan, he descobert el teu bloc i m'ha encantat. Ja l'he enllaçat al meu, ràpidament, i tinc feina a llegir-lo, perquè com que fins ahir no en sabia res, mira si tinc apunts endarrerits per llegir! M'agrada molt com escrius, i també el què dius. No tinc gaire temps per passejar per aquest món dels blocs, que és un univers impressionant, però quan hi passejo sempre faig descobriments interessants. Au, doncs, endavant! Ja et seguiré! MDolors Sabater