31 de gener 2007

Centralitats



D’on venen tots aquests que ara volen “viatjar” cap al centre?
En quina trinxera casposa s’han estat amagant durant tots aquests temps d’una suposada “centralitat”?

El PSOE segueix autocensurant-se diàriament amb una política estructural tova i mutil•lada, al relentí, deixant-se guiar per una falça moderació constitucional del PP. L’esquerra espanyola està en una època de desorientació identitària amb una tendència ja imparable d’escorar-se cap al centre, també. Acomplexats i obedients. I qui està conduint la verdadera política d’Espanya? Els mateixos que es creuen hereus de la unitat de la pàtria i han viscut del silenci dels vençuts durant aquests últims 65 anys. Aquesta dreta de la dreta que s’ha cregut el seu discurs impositiu rearmat amb el silenci pactat del passat (que no oblidat); els mateixos que segueixen fent doctrina del Caudillo emparats en la llibertat d’expressió i la COPE. Mai es van creure la Transició perquè mai la hi ha hagut: ha estat un parèntesis llarg i ofegat que algun dia s’havia de tancar per seguir al punt on s’havia deixat tot.
És un insult que ningú planti cara al feixisme institucionalitzat d’aquest país amb síndrome d’Estocolm; un país amb la opinió pública segrestada que es mou a impulsos “políticament correctes” per no ser acusats amb el dit inquisidor de radicals, extremistes, separatistes, balcanitzadors, pro-etarres, massons, comunistes, etc.
Cadascú de nosaltres hem de ser capaços de denunciar en veu alta i clara tots aquells drets bàsics i irrenunciables que ens estan sent vulnerats dia a dia. Ells són l’excedent que generen les democràcies, no al inversa!

N’estic fart de viure en dèficit de llibertats i començar sempre a pactar en desaventatge. No compteu amb mi per combatre al costat de gent amb idees exil•liades.
Si l’esquerra espanyola està al centre, i la dreta espanyola vol anar també al centre… ja hi cabran tots? Algú hi sobra.
QUINA SATURACIÓ DE MEDIOCRES!