19 d’abril 2010

"Compàs de 10"

El passat dissabte passat 17 d'Abril va tenir lloc al restaurant Palmira el sopar de gala organitzat per la Fundació Badalona Contra el Càncer.

Després del sopar va haver-hi la Gran Subhasta amb diversos articles com ara joies, quadres de pintors destacats com Agnès Rodon, Gerard Sala o Lluís Llongueres; escultures de Josep Maria Teixidor Camí o de Lorenzo Quinn, o originals dels dibuixants Tomàs Marco, Ruben Pellejero i Francis Portela. També es va licitar per la samarreta de l’equip dels Blazers de Portland que Rudy Fernández va portar en el concurs d’esmaixades de l’NBA signada pel mateix jugador o unes sabatilles esportives de Pau Gasol també signades pel jugador de Los Angeles Lakers.


La meva aportació personal a l'acte va ser mitjançant la donació del quadre "compàs de 10", que sotia com a 9è article. El preu de sortida (400 €) va ser adjudicat a un assistent de la gala que va "veure" la puja.


Gràcies a la tasca feta durant aquests deu anys de Marató s’han pogut aconseguir les màquines que han permès atendre a més de 2.000 malats, realitzar més de 15.000 anàlisis per trobar el millor tractament i tipificar més de 10.000 malalts amb aquests equips, sense oblidar la tasca de recerca que han ajudat a fer.


+ info:
93 384 55 07 i 654 23 78 44
C/ del Germà Bernabé, número 2, de Badalona.

3 comentaris:

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Company, el quadre està força bé. Enhorabona!

Anònim ha dit...

Hola,

El 3cat24, pàgina web de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio, vol mostrar el que es fa a la Blogosfera catalana i diàriament destaquem un blog amb contingut interessant. Avui dimecres 26 de maig hem triat el teu. Ho pots veure aquí:

http://www.3cat24.cat/noticia/326283

I a la secció de blogs del 3cat24.cat

http://www.3cat24.cat/blogs

Si tens cap problema o vols que no el destaquem, només ens ho has de dir. I si ens pots recomanar un altre blog en català que consideris bo, ho farem en nom teu. El teu ens l'ha recomanat en Xavier.

A més, t’informem que promocionarem el teu blog a través de la nostra pàgina de Facebook (http://bit.ly/901MGm) i el nostre Twitter (http://twitter.com/elmeu3cat24) i la portada del 3cat24.cat

T'escrivim un comentari al blog per que no he pogut trobar la teva adreça de correu electrònic.

Salutacions,

Elmeucat24

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.